Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

M'ENTENS O T'HO EXPLICO ?

Theater

  • M'ENTENS O T'HO EXPLICO ?

City: Calella

Place: Sala Mozart

From Saturday 10 August 2024, 20:00 h to 21:30 h

See description of the event
Sat 10 Aug
20:00 h
Finished
AUTOR : JORDI CALVETPRODUCTORA: ÚNICO Y SINGULAR S.LCOPRODUCCIÓ: SISSI FILMSPRODUCCIÓ EXECUTIVA: MERCÈ PUYDIRECCIÓ: MIQUEL MURGAREPARTIMENT:... Read more

AUTOR : JORDI CALVET

PRODUCTORA: ÚNICO Y SINGULAR S.L

COPRODUCCIÓ: SISSI FILMS

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: MERCÈ PUY

DIRECCIÓ: MIQUEL MURGA

REPARTIMENT: DAVID OLIVARES, OCTAVI PUJADES,

ANNA SENAN I MIQUEL SITJAR

CAP TÉCNIC I DISSENYS DE LLUM I SÓ: ARTIC EUDALD GILI

PRODUCCIÓ: YOLANDA PUGA

VESTUARI: FRANZINA PUY

MÚSICA: JAUME VILASECA

DISSENY GRÀFIC: IÑAKI F. LLORT


durada 80 min


Sinopsis:


És la primavera de 1992 i en Pol està passant per un moment difícil. Té una taverna gallega a l’Eixample que no prospera i els deutes l'ofeguen, a més la seva dona l'ha deixat per un altre. Desesperat, intenta suïcidar-se. Per sort, els seus amics Jaume i Carles el troben abans que sigui massa tard i li ofereixen entrar en el seu negoci per ajudar-lo econòmicament. No obstant això, en Jaume posa una condició: transformar el local arruïnat en un pub d’ambient gai, ja que és el que té futur a la zona de l’Eixample. Tot i les seves reserves inicials i prejudicis, finalment decideixen acceptar la proposta.


Comèdia esbojarrada i políticament incorrecta on surten molts prejudicis de temps passats que provoquen moments totalment hilarants.