Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Lali Symon

Cultural, Theater

  • Lali Symon

City: Terrassa

Place: Teatre Principal

From Sunday 25 February 2024, 18:00 h to 19:45 h

See description of the event
Sun 25 Feb
18:00 h
Finished
Lali Symon és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. És una comedianta, una monologuista. Ningú no coneix la seva... Read more

Lali Symon és una gran estrella reconeguda i estimada pel seu públic. És una comedianta, una monologuista. Ningú no coneix la seva autèntica personalitat, ni la seva vida privada i molta gent es pregunta si ella, directa i desinhibida davant la gent, és igual a dins i a fora de l’escenari.


I és que quan s’apaguen els focus i ella abandona l’espai públic dels seus monòlegs, es transforma en una altra persona (o potser es podria dir un altre “personatge”?) i manté una relació especial i molt intensa amb dues dones decisives per a la seva vida privada: la seva mare i la seva filla, a les quals sempre ha mantingut al marge de la seva professió.

La comèdia i la tragèdia s’alternen en tots dos espais, el públic i el privat, i la ficció i la realitat acabant creuant-se.