Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

M'ENTENS O T'HO EXPLICO ?

Teatro

  • M'ENTENS O T'HO EXPLICO ?

Ciudad: Calella

Lugar: Sala Mozart

De sábado 10 agosto 2024, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 ago.
20:00 h
Finalizado
AUTOR : JORDI CALVETPRODUCTORA: ÚNICO Y SINGULAR S.LCOPRODUCCIÓ: SISSI FILMSPRODUCCIÓ EXECUTIVA: MERCÈ PUYDIRECCIÓ: MIQUEL MURGAREPARTIMENT:... Leer más

AUTOR : JORDI CALVET

PRODUCTORA: ÚNICO Y SINGULAR S.L

COPRODUCCIÓ: SISSI FILMS

PRODUCCIÓ EXECUTIVA: MERCÈ PUY

DIRECCIÓ: MIQUEL MURGA

REPARTIMENT: DAVID OLIVARES, OCTAVI PUJADES,

ANNA SENAN I MIQUEL SITJAR

CAP TÉCNIC I DISSENYS DE LLUM I SÓ: ARTIC EUDALD GILI

PRODUCCIÓ: YOLANDA PUGA

VESTUARI: FRANZINA PUY

MÚSICA: JAUME VILASECA

DISSENY GRÀFIC: IÑAKI F. LLORT


durada 80 min


Sinopsis:


És la primavera de 1992 i en Pol està passant per un moment difícil. Té una taverna gallega a l’Eixample que no prospera i els deutes l'ofeguen, a més la seva dona l'ha deixat per un altre. Desesperat, intenta suïcidar-se. Per sort, els seus amics Jaume i Carles el troben abans que sigui massa tard i li ofereixen entrar en el seu negoci per ajudar-lo econòmicament. No obstant això, en Jaume posa una condició: transformar el local arruïnat en un pub d’ambient gai, ja que és el que té futur a la zona de l’Eixample. Tot i les seves reserves inicials i prejudicis, finalment decideixen acceptar la proposta.


Comèdia esbojarrada i políticament incorrecta on surten molts prejudicis de temps passats que provoquen moments totalment hilarants.