VESPRES AMB TÀPIES

Caminata, Culturales

  • VESPRES AMB TÀPIES
  • VESPRES AMB TÀPIES
  • VESPRES AMB TÀPIES

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Sant Boi

De viernes 12 julio 2024, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
Itinerari Tàpies Punt de trobada: Escola Antoni Tàpies. Pau Claris, 6, 08830 Sant Boi de LlobregatUs proposem fer un itinerari de la... Leer más

Itinerari Tàpies

Punt de trobada: Escola Antoni Tàpies. Pau Claris, 6, 08830 Sant Boi de Llobregat

Us proposem fer un itinerari de la mà de l' Antonella Medici (investigadora, comissària independent, llicenciada en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona i Especialitzada en Història i Teoria de les Arts, el treball de la qual se centra en la Història de l'Art Contemporani, els Estudis Visuals i les seves interrelacions amb els Estudis Culturals, els Estudis de Memòria, els drets humans i la Teoria Decolonial). Ella us guiarà pels escenaris físics del vincle entre l' Antoni Tàpies i Sant Boi.

L'itinerari començarà a l'Escola Tàpies, per tal de veure l' obra original e inédita “el camí de la llibertat i Catalunya " que ella mateixa ha investigat .

En sortir de l'Escola us acompanyarà a l'INS Rubió i Ors, on explicarà la història de Llibres el Mall i la relació d'en Tàpies i la Maria Mercè Marçal amb els llibres.

Tot seguit, us dirigirà cap al mural de la Plaça Catalunya, format per un mosaic ceràmic que destaca al paviment de lloses blanques de la plaça, com també la inscripció "Setembre 1976". Finalment, des de la plaça de Catalunya us portarà al Museu de Sant Boi, per visitar l'exposició de la sala temporal: Antoni Tàpies, el compromís polític i social.